Jazeker!

 

Jubilarissen bij Cloveniersgilde St. Bavo Rijsbergen.

Het afgelopen jaar hebben 3 leden van Cloveniersgilde St. Bavo te Rijsbergen een kringonderscheiding gekregen wegens 40 jaar lidmaatschap.

Het gaat om de volgende leden:

Piet Lips:

Piet is een erg betrokken gildebroeder. Hij combineert het gildeschap met de zorg voor zijn vrouw die aan een rolstoel gekluisterd is. Ook zijn vrouw Ria heeft zich regelmatig voor het Gilde ingespannen, zoals bij het vervaardigen van onze balieversiering. Piet zet zich met name in op het gebied van techniek, zoals het onderhoud van de schietbanen.

Rien van Baal:

Rien is een trouw lid van het gilde en heeft zelden een wedstrijd of andere activiteit gemist. Rien heeft altijd op hoog niveau geschoten (jarenlang in de hoofdklasse) en schiet nog steeds erg verdienstelijk. Rien zet zich met name in bij het onderhoud en inschieten van de clubwapens. Rien maakt deel uit van de werkgroep en als er geklust moet worden kunnen we altijd een beroep doen op deze ex-timmerman.

Ad Roks:

Ad is erg betrokken bij het wel en wee van het gilde en heeft op vergaderingen ook altijd een positief kritische inbreng. Hij is ook zeer serieus met de schietsport bezig en haalt daarmee dan ook goede resultaten. Ondertussen heeft hij ook zijn dochter Nienke enthousiast voor de sport gemaakt, wellicht kunnen we haar binnenkort verwelkomen als gildelid.

Naast deze 40-jarige jubilarissen hebben we ook het 25-jarig jubileum van Jan Daemen gevierd. Jan is een graag gezien lid en heeft zich ook vele jaren verdienstelijk gemaakt als bar-medewerker.

 

Ad Roks en Rien van Baal ontvangen uit handen van Wim Hendrickx, Secretaris van Kring Baronie en Markiezaat, hun onderscheiding voor 40 jaar lidmaatschap.

Piet Lips wordt door de Secretaris van Kring Baronie en Markiezaat, Wim Hendrickx, onderscheiden voor 40 jaar lidmaatschap.

Jan Daemen wordt door de hoofdman van Cloveniersgilde St. Bavo, onder toeziend oog van de koning, gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap

 

Sponsoren